fbpx

Міський голова вручив подяку розробнику додатку "Дружній Івано-Франківськ" Ігорю Романчуку

Суспільство 11:47, 31.01, 2017

У вівторок, 31 січня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків вручив подяку розробнику додатку "Friendly IF" ("Дружній Івано-Франківськ") Ігорю Романчуку.

Програма, яку розробив Ігор разом із двома своїми друзями, дозволяє побачити всі пандуси міста. Таким чином, містом легше пересуватися людям з обмеженими можливостями.

Як розповів Ігор, у нього є багато друзів на візках й він хотів бути їм корисним та зробити їхнє життя трішки комфортнішим. Отож і виникла така ідея. Працювали над втіленням близько півроку. Дані вносити хлопцю допомагали друзі – Тетяна Дроніна та Ярослав Гураль, які пересуваються на візках.

Міський голова Руслана Марцінків подякував Ігорю Романчуку за такий вагомий внесок у у створення безбар’єрного середовища у місті Івано-Франківськ.

"Якби кожен з нас робив для свого міста хоч частину з того, що зробив Ігор Романчук, – наше місто вже давно було б найкомфортнішим в Україні. Це людина, в якої ми всі повинні повчитися любити своє місто та людей у ньому",  зазначив міський голова.

Читайте також: "Дружній Івано-Франківськ": мобільний додаток для неповносправних і мам з візками набирає популярності

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: