fbpx

"Місто" в глянці: в Івано-Франківську вийшов новий журнал

Стиль життя 17:01, 18.11, 2016

В Івано-Франківську презентували перший номер суспільно-політичного журналу "МІСТО".

Журнал виходитиме щомісячно тиражем 10 тисяч примірників. У першому номері журналу "МІСТО" вийшли два десятки ексклюзивних журналістських матеріалів. На сторінках видання також – оцінка експертів, інфографіка та якісні фоторепортажі.

За словами головного редактора "Міста" Тетяни Соболик, перевагою журналу серед інших видань є команда.

"На мою думку, це є кращі журналісти Івано-Франківська. Список авторів буде збільшуватися разом з кількістю сторінок у нашому журналі. Вже в наступному номері нові рубрики і нові автори", – проанонсувала Тетяна Соболик.

Засновники журналу наголошують, що "МІСТО" не дублюватиме інші видання, а буде самостійним проектом. Журнал орієнтований на представників бізнесу, підприємців, держслужбовців, політиків тощо. Втім, серед всіх рубрик і найвибагливіший читач знайде для себе цікаву інформацію. У журналі представлені як аналітичні матеріали на політично-економічні теми, так і легкі репортажі на суспільну тематику. У кожному номері будуть матеріали про культуру, спорт, туризм. Крім того, обіцяють видавці, регулярно публікуватимуться журналістські розслідування щодо зловживань місцевих чиновників та політиків.

"У першому номері є приблизно 30% з того, що б ми хотіли бачити. Це свідчить про те, що журнал буде розвиватися, – зазначив продюсер журналу Володимир Калин.  Зі свого боку, якщо у вас є хороші цікаві ідеї, ми завжди відкриті до співпраці з вами".

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: