fbpx

Молодик намагався відправити поштою боєприпаси із зони АТО у Коломию. ФОТО

Суспільство 12:15, 25.10, 2016

В одному з відділень служби експрес-доставки у Покровську Донецької області співробітники поліції затримали 29-річного молодика, який намагався переправити гранати, набої, сигнальні ракети та запали до Коломиї.

Співробітники Покровської оперативної зони регулярно проводять заходи з виявлення і припинення незаконного обігу зброї та боєприпасів. Особлива увага приділяється запобіганню пересилки небезпечних предметів із зони проведення антитерористичної операції до інших регіонів країни. Для цього правоохоронці щодня чергують у всіх відділеннях служб експрес-доставки вантажів, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Так, вчора ввечері під час перевірки посилки, яку планував відправити до міста Коломия 29-річний чоловік, поліцейські серед особистих речей виявили цілий арсенал зброї. Вартові порядку вилучили 5 бойових гранат РГД-5, 4 упаковки предметів, схожих на сигнальні ракети, 7 упаковок з набоями до пістолета ПМ, 138 набоїв до снайперської гвинтівки Драгунова та 15 запалів УЗРГМ.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими пристроями" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: