fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Культура
  • Море, Карпати, борщ та котлети по-київськи: в мережі опублікували проморолики про туристичні переваги України. ВІДЕО

Море, Карпати, борщ та котлети по-київськи: в мережі опублікували проморолики про туристичні переваги України. ВІДЕО

Культура 18:23, 05.04, 2018

Два промоційні відеоролики, присвячені туристичному потенціалу України, з'явилися у мережі. Роботи опублікувало Міністерство економічного розвитку і торгівлі України на своїй сторінці в Facebook.

Одне з відео присвячене природним заповідникам та екологічному туризму, а друге – гастрономії. Обидва – тривалістю одна хвилина, пише "Укрінформ".

"Екотуризм  шалено популярний у світі. Багато хто долучає себе до цього сучасного руху. Але, як кажемо ми в Мінекономрозвитку, хто не подорожував українськими заповідними зонами, насправді не знає, що це таке. Унікальні природні багатства, мальовничі річки, густі тисячолітні ліси та могутні гори  лише частина всього того, що ми можемо показати. Для цього ми створили відео Ukraine open for tourism, щоб ближче познайомити українців та наших потенційних гостей з тим, чим багата наша країна",  кажуть в Міністерстві про перше відео.

Другий ролик демонструє процес приготування та подачі найвідоміших страв української кухні. Показують борщ, котлету по-київськи, а також інші популярні в Україні інтернаціональні страви.

"Вареники, борщ чи, може, щось із ф'южн? Українська кухня – багата на традиції, але водночас не відстає від світових трендів: ресторани високої кухні, фестивалі вуличної їжі та ще багато чого. Українські страви разом з традиційною гостинністю та вмінням приймати гостей – справжня туристична "фішка". Тож бельгійські вафлі та баварські сосиски, начувайтеся!" – кажуть у МЕРТ про друге відео.

Використовуватимуть ці відео для промоції України в місцях, де часто бувають туристи чи просто збирається велика кількість людей.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: