fbpx

На Буковелі сталася бійка між туристами і працівником курорту – чоловік у лікарні

Суспільство 16:20, 05.07, 2018

Минулої доби між працівником курорту "Буковель" та відпочивальниками виник конфлікт, який переріс у бійку. Внаслідок чого 31-річного потерпілого доставлено до лікувального закладу із тілесними ушкодженнями у вигляді забійних ран голови та крововиливом.

Сьогодні вранці від медпрацівників Надвірнянської районної лікарні надійшло повідомлення до Яремчанського відділення поліції про те, що до них на лікування з тілесними ушкодженнями доставлено 31-річного жителя Волинської області, охоронця курорту Буковель. 

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що інцидент трапився близько 1-ї години ночі на території курорту. 

Потерпілий ішов разом зі своїми товаришами і зустрівся з компанією молодих чоловіків, як пізніше з’ясували, відпочивальниками з Хмельниччини. Між ними виник спочатку словесний конфлікт, відтак бійка. Як наслідок, потерпілий отримав тілесні ушкодження. Вже вранці його доправили до районної лікарні, а пізніше – до обласної. У потерпілого забійні рани голови та крововилив.

Поліція встановила осіб, причетних до вчинення бійки. Їх дії кваліфіковано як вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого  ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України.

На цей час зловмисники спілкуються зі слідчими.

За вказані дії їм загрожує покарання у вигляді обмеження волі до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.  

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: