fbpx

Спуск на тролеї в 93 роки: на "Буковелі" в один день зафіксували 7 рекордів України

Суспільство 18:30, 25.06, 2017

Одразу сім рекордів України зареєстрували сьогодні в туристичному комплексі "Буковель". Така подія відбулась у рамках фестивалю "Тролей-Фесту".

Дійство відбувалось на висоті вісімсот метрів, де розміщений тролей. Тут представники книги рекордів України зафіксували перший  рекорд – "Найдовший в Україні тролей". Його довжина складає 1130 метрів.

Тролей і став платформою для інших рекордів: "Наймасовіший спуск на тролеї за допомогою кріплень  за шкіру спини" – під час спуску, підвісившись за шкіру спини, спускались три чоловіки і одна жінка;  "Максимальна швидкість спуску на тролеї" – Володимир Корнєєв спускався на тролеї у аеродинамічній капсулі, розігнавшись при цьому до 152 км/год.; "Спуск на тролеї найповажнішого віку чоловіка" – цей спуск здійснив Леонід Станіславський, якому 93 роки та 3 місяці. Цей же чоловік виконав ще один рекорд – "Найповажнішого віку гравець у великий теніс".

І останній рекорд – "Мінімальний час вертикального підйому по мотузці за допомогою схоплюючих пристроїв" виконала Ганна Бут – 18-річна дівчина піднялась по стометровій мотузці всього за 9,52 хв.

Крім того, на святі були присутні рекордсмени України Назар Павлів, у послужному списку якого вже три силові рекорди України, та Христина Кречковська, володарка найдовшого в Украні волосся – 245.5 см. Вони також випробували тролей на міцність.

На правах реклами 

 

 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: