fbpx

На фасаді будинку у Франківську з'явилася триметрова голограма жінки. ВІДЕО

Суспільство 18:43, 25.06, 2018

Франківські підприємці знайшли альтернативу типовій рекламі та вивіскам.

Власники крамниці одягу в Івано-Франківську вирішили, що псувати фасад історичної будівлі рекламою – не найкращий вибір. І створили триметрову голограму, яка у вечірній час проектується на фасад будівлі та демонструє сукні з магазину.

Крамниця розташована на вулиці Франка, продає жіночий одяг українських брендів. Цифри "911" – вивіска магазину, розроблена за новими міськими гайдлайнами.

До річниці відкриття магазину власники вирішили зробити промокампанію без флаєрів та гучномовців. 

 "Мій партнер придумав зробити інтерактивну рекламу на фасаді, а не просто повісити нерухомий сітілайт,  коментує проект Людмила.  Тепер, як тільки вечоріє, на фасаді будинку ви можете побачити нашу 3-метрову красуню. Голограма  це дівчина, яка обертається довкола себе, як перед дзеркалом, на ній змінюються сукні, вона привітно махає ручкою і шле перехожим повітряні поцілунки".

Для втілення ідеї знадобилось чимало сил, часу та погоджень міських контролюючих органів. Так, модель для проекції знімали вночі на території Promprylad.Renovation, оскільки тільки при такому освітленні можна було досягти виразних контурів та яскравих кольорів відео. Щоб ідеально змонтувати оберт та зміну одягу, модель поставили на платформу, яку зазвичай використовують у фітнес-залах для вправ на стрункість талії. Важче, ніж витримати цю зйомку, було отримати дозволи та погодити розташування проектора. 

Ролик проекції триває всього 20 секунд, після чого знову повторюється, і так — три години, щодня з 21:00 до 23:59. На моделі за цей час змінюється 12 суконь. Зображення пускають з будинку навпроти  там встановлено спеціальний проектор.

 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: