fbpx

На франківському заводі "Тайко Електронікс" у наступному році відкриють сотню вакансій

Економіка 11:54, 04.01, 2018

Протягом минулого року завод "Тайко" в Івано-Франківську майже подвоїв кількість робочих місць, чергове збільшення планується в наступному році.

Протягом минулого року в Івано-Франківську зростали обсяги реалізації продукції машинобудівних підприємств та підприємств з виробництва металевих виробів. Зокрема, обсяги реалізації цієї галузі за січень-вересень 2017 року склали 1541,5 млн грн проти 1405,3 млн грн за аналогічний період попереднього року. Беззаперечними лідерами галузі є ДП ВО "Карпати", ТОВ "Тайко Електронікс Юкрейн Лімітед" і ТОВ "Електролюкс Україна".

У 2017 році на ТОВ "Тайко Електронікс Юкрейн Лімітед" реалізували новий інвестиційний проект – запустили додатковий виробничий модуль, внаслідок чого чисельність працівників з березня по листопад 2017 року зросла з 670 до 1005 осіб. При цьому у 2018 році на заводі планується чергове розширення виробничих потужностей та збільшення чисельності найманих працівників на 100 осіб.

Компанія "Tyco Electronics" є однією з найбільших компаній у світі, яка виготовляє електроніку та є найбільшим виробником кабельно-електронних компонентів вже понад 60 років. Має виробництва у більш ніж 150 країнах світу. В Івано-Франківська підприємство "Тайко Електронікс" функціонує з 2008 року.

Як повідомляв КУРС, у Франківську кількість вільних робочих місць співмірна з чисельністю зареєстрованих безробітних.

Читайте КУРС у Telegram – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: