fbpx

На горизонті профілактичне відключення гарячої води? Встановіть бойлер!

Суспільство 18:29, 26.04, 2018

Відключення гарячого водопостачання на профілактику – це не один тиждень, і навіть не два. В українській реальності воно може тривати понад півтора місяця, а то й декілька разів на рік. Тож надійний водонагрівач – то не забаганка чи данина моді, то першочергова необхідність. Особливо коли в квартирі проживають літні люди, є малі діти. Щодо приватних будинків, то автономний бойлер – єдина можливість налагодити зручну подачу гарячої води в режимі 24/7.

Асортимент водонагрівачів в інтернет-магазині "Ера електроніки"

В каталозі на вас чекає безліч моделей перевірених виробників, що довели свою сумлінність якісними і довговічними приладами. Широкий ціновий діапазон дозволить обрати водонагрівач відповідно до ваших потреб. У продажу в магазині:

  • проточні водонагрівачі і накопичувальні (бойлери) прямого або опосередкованого нагріву;
  • електричні і газові пристрої;
  • з вогким або сухим ТЕНом;
  • великої потужності чи об’єму для ванни або душу і варіанти для встановлення під мийку на кухні.

Всі водонагрівачі від нашої крамниці дивіться ТУТ>>

Якщо ви не визначилися, який саме водонагрівач купити – зверніться до консультанта. Працівник інтернет-магазину підбере товари, що максимально підходять до умов вашого будинку.

 

Купуючи бойлер в "Ері електроніки", ви заощаджуєте на користуванні

Магазин продає лише офіційно завезену техніку і надає повну гарантію виробника. Це захищає покупця від підробок, несертифікованих приладів і неприйнятної якості. А якщо виникнуть будь-які проблеми – їх вирішить авторизований сервісний центр.

Якщо виробник ще не заснував свої представництва в Україні, гарантійні зобов’язання у повному обсязі виконає технічний підрозділ "Ери електроніки".

Щодо стартових цін – вони теж вас приємно здивують. Магазин працює з офіційними постачальниками або безпосередньо з виробниками. Для постійних покупців діє накопичувальна дисконтна програма. Деякі водонагрівачі одразу продаються зі знижками – досить зареєструватися на сайті.

Інтернет-магазин співпрацює з юридичними особами.

1

 

Доставка водонагрівачів – у всі міста України

Стаціонарний магазин і склад розташовано у Харкові. Тут працює кур’єрська служба і можна забрати товар самостійно. В інші регіони замовлення надсилаються зручними для вас транспортними компаніями.

Вам, безумовно, сподобається швидкість роботи магазину. Кожна заявка оброблюється не довше ніж 15 хвилин. На відправку товару знадобиться 1-2 робочі дні.

Купіть зручність і гарячу воду за будь-яких умов – ви ще встигаєте до профілактичних відключень!

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: