fbpx

На купівлі діагностичного обладнання прикарпатські чиновники вкрали понад 3 млн грн

Суспільство 12:53, 07.11, 2016

Прокуратурою Івано-Франківської області встановлено факт зловживання службовим становищем службовими особами Головного управління охорони здоров'я Івано-Франківської обласної державної адміністрації при проведенні державних закупівель.

Службовці управління ОДА в 2012 році, діючи в інтересах приватних фірми та всупереч інтересам служби, допустили до участі у тендері з продажу медичного обладнання та визнали переможцем пропозиції, які не відповідали вимогам держзакупівель, повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

В подальшому службові особи приватної фірми на підставі завідомо неправдивих документів здійснили поставку Головному управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації медичного обладнання (апарату УЗД), а отримані кошти привласнили.

При цьому вартість поставленого медичного обладнання завищена на 3 млн 460 тис. грн.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України. 

Як повідомляв КУРС, прокуратура також розслідує розкрадання бюджетних коштів при купівлі томографа для обласної лікарні. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: