fbpx

На Надвірнянщині парубок через вікно викрав велосипед у сусіда

Суспільство 19:40, 09.08, 2016

Сільський житель заліз через незачинене вікно підсобного приміщення, звідки поцупив двоколісний транспортний засіб односельчанина.

До Надвірнянського відділу поліції звернувся 57-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив, що невідома особа викрала із його підсобного приміщення велосипед іноземного виробництва "Вінора", чим завдала йому матеріальну шкоду на суму 7 тисяч гривень, повідомили у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області.

На місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи. В ході проведення першочергових пошукових заходів встановили особу підозрюваного. З’ясувалось, що до крадіжки причетний 19-річний односельчанин потерпілого. Молодик пояснив, що скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, а також тим, що вікно приміщення було відчинене, викрав двоколісний засіб.

Викрадене поліцейські вилучили та передали власникові.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: