fbpx

На посаду директора школи №10 претендує всього один кандидат

Суспільство 11:41, 19.03, 2019

18 березня відбулося засідання конкурсної комісії з відбору претендентів на заміщення вакантної посади директора Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10.

Члени конкурсної комісії ознайомилися з пакетом документів, поданих претендентом на заміщення вакантної посади директора цього закладу освіти. Документи подав всього один кандидат Руслан Куриндаш.

За результатами голосування, конкурсна комісія одноголосно ухвалила рішення щодо відповідності конкурсанта кваліфікаційним вимогам та допуску до письмового іспиту на знання законодавства в сфері освіти, який відбудеться 19 березня.

Нагадаємо, вперше конкурс на посаду директора у цій школі оголошували у вересні минулого року. До конкурсу допустили шістьох кандидатів. Один із них зняв кандидатуру. Конкурсна комісія серед п’яти кандидатів не змогла вибрати директора школи №10

Педагогічний колектив та батьки школи вимагали, щоб освітній заклад очолив вчитель фізики ЗОШ №10 Руслан Куриндаш. У школі КУРСу повідомили, що не мають наміру чинити тиск, лише просять прислухатися до думки колективу. Також наголошують, що не виступають проти інших кандидатів. 

Як писав КУРС, Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради 4 лютого оголосив повторний конкурс на посаду директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: