fbpx

На повторних слуханнях кандидатів на пост голови Городенківської РДА заслухають двох претендентів

Суспільство 15:24, 13.12, 2014

О 13 годині у Городенці в районному Палаці культури розпочалось громадське слухання кандидатів на пост голови Городенківської РДА.

На посаду голови Городенківської РДА претендують двоє кандидатів – Василь Буджак та Іван Пронич, пишуть Новини Городенківщини.



Василь Буджак  уродженець Коломийського району, села Гвіздець. В молоді роки був активним комсомольцем. Батько його був головою радгоспу. В момент проголошення незалежності України був обраний головою районної ради на Коломийщині, на тому пості пробув один рік. Зараз працює в обласному Олімпійському комітеті. 

Іван Пронич – 1962 року народження, освіта вища, член Української республіканської партії "Собор", голова Тишківської сільської ради. У 2010 році на час обрання головою Тишківської сільської ради обіймав посаду головного спеціаліста управління агропромислового комплексу Городенківської районної державної адміністрації. 

Нагадаємо, це уже другі слухання кандидатів на пост голови Городенківської РДА, перші слухання голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук вважає такими, що не відбулися.

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: