fbpx

У Франківську на Промприладі відкриють бізнес-школу

Суспільство 19:45, 26.09, 2018

В Івано-Франківську на базі інноваційного простору "Промприлад.Реновація" провели відкриту дискусію "Реновація міст. Як бізнес-освіта об’єднає Львів та Івано-Франківськ".

За словами СЕО "Промприлад.Реновація" Юрія Филюка, одними з векторів розвитку Промприладу є освіта та економіка, тому про відкриття бізнес-школи тут роздумували вже давно.

Львівський підприємець та співзасновник бізнес-школи при Українському католицькому університеті Ярослав Рущишин каже, що це платформа не лише для здобуття знань, а й для обміну досвіду підприємцями.  Він зауважує, що для економіки міста та країни загалом важливо піднімати рівень освіти. Львівський бізнес вже давно вкладає в освіту, у місті з'являють приватні школи, учні яких показують кращі результати на ЗНО.

"Присутність бізнес-освіти і взагалі якісної освіти у будь-якому місті важко переоцінити", – наголосив Ярослав Рущишин.

Директор із стратегічного розвитку LvBS (Львів) Роксоляна Вороновська розповіла, що спершу не думали заходити з бізнес-школою у Франківськ, доки не з'явився партнер, вартий довіри.

"Ми віримо в те, що, будучи єдиною бізнес-школою в Католицькому університеті на дуже великій території, ми кажемо, що від Польщі до Кореї, – сповідуючи цінності УКУ, ми докладаємося до розбудови країни у спосіб, в який ми даємо людям не лише знання, навички, а ми намагаємося давати багато світоглядних речей. З цим всім ми із задоволенням прийшли у Франківськ", – поділилася Роксоляна Вороновська.

У Франківську проводитимуть навчання у різних форматах: вечірні зустрічі спільнот з викладачами бізнес-школи, коротко- та середньострокові курси. Довгий курс – це магістерська програма, яку запрошують закінчувати безпосередньо в УКУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: