fbpx

На Прикарпатті податківці змусили роботодавців оформити на роботу 2,5 тисячі працівників

Суспільство 13:47, 20.12, 2018

Цього року на Івано-Франківщині роботодавцям, які порушували податкове законодавство при виплаті заробітної плати та інших доходів фізичним особам, донараховано до сплати 3,7 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 0,3 млн грн єдиного внеску та 0,25 млн грн військового збору.

Про це повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС в Івано-Франківській області.

Як зазначають податківці, загалом під час перевірок порушення законодавства встановлено у майже 10% перевірених суб’єктів господарювання. За рахунок вжитих заходів податкового контролю виявлено 73  найманих осіб, праця яких використовувалася роботодавцями без оформлення трудових відносин.

Також фахівці фіскальної служби області у складі робочих груп з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, створених за ініціативою місцевих органів виконавчої влади, здійснювали обстеження виробничих, торгових приміщень юридичних та фізичних осіб, місць здійснення підприємницької діяльності. 

За результатами проведеної роз’яснювальної роботи  роботодавці уклали додатково 2596 трудових угод з найманими працівниками.

Нагадаємо, у Франківську чергова гуртожитку добилася виплати за понаднормову роботу.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: