fbpx

На Прикарпатті 21 новий працівник пенітенціарної служби прийняв присягу

Суспільство 13:52, 22.04, 2015

Сьогодні в управлінні ДПтС України в області відбулися урочисті заходи з нагоди 17-ої річниці утворення Державної пенітенціарної служби України.

В урочистостях взяли участь представники органів місцевої влади, керівники силових структур області, ветерани пенітенціарної служби, представники громадських інституцій та духовенство.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник управління Державної пенітенціарної служби України в Івано-Франківській області полковник внутрішньої служби Володимир Павлів.

Окремо керівник пенітенціарної служби області привітав молодих працівників, які цього дня прийняли Присягу на вірність народу України та поповнили лави пенітенціаріїв. Він побажав 21 новобранцю бути відданим українському народові, з честю виконувати свій професійний обов’язок, гідно нести звання пенітенціарія, а ще успіхів, сімейного благополуччя, мирного неба та щасливої долі.

Слова подяки пролунали і на адресу ветеранів ДКВС за вагомий внесок у становлення та розвиток пенітенціарної служби, за готовність ділитися своїм досвідом із молодим поколінням працівників.

Із професійним святом присутніх також вітали та вручали грамоти гості урочистого дійства: представники органів місцевої влади, керівництво обласної профспілки державних службовців, представники правоохоронних органів.

З нагоди професійного свята начальник управління нагородив та заохотив ряд працівників за сумлінне виконання службових обов’язків, пов’язаних із реалізацією державної політики у сфері виконання кримінальних покарань, та високі досягнення в службі, багаторічну і плідну працю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: