fbpx

На Прикарпатті двох капітанів поліції затримали на хабарі

Суспільство 10:49, 17.05, 2016

Військовою прокуратурою Івано-Франківського гарнізону спільно з оперативними співробітниками СБУ задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди старшим оперуповноваженим сектору боротьби із злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції України Івано-Франківщини.

30 тисяч гривень, отримані за попередньою змовою в групі з виконуючим обов’язки начальника цього ж сектору, призначалися за неперешкоджання громадянину в здійсненні підприємницької діяльності, пише КУРС з посиланням на прес-службу ГПУ.

Частину хабара 10 тис. грн виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення огляду місця події. Проведено обшуки в службових кабінетах та за місцем проживання горе-поліцейських.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та визначено розмір застави – 700 мінімальних заробітних плат.

Як повідомляв КУРС, 14 травня співробітники СБ України спільно з військовою прокуратурою та внутрішньою безпекою Нацполіції викрили в Івано-Франківську на хабарництві двох працівників поліції, які щомісячно збирали "данину" з масажного салону. За день до цього на Прикарпатті працівники СБУ затримали трьох поліцейських, причетних до контрабанди наркотиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: