fbpx

На Прикарпатті проведуть Всеукраїнський форум ветеранів АТО. ВІДЕО

Суспільство 10:30, 14.10, 2018

Відпочити духом і тілом, знайти однодумців та відкрити для себе нові можливості. Саме на це орієнтований Всеукраїнський форум ветеранів АТО "Проекти та ініціативи". На Прикарпатті його проведуть вперше наприкінці жовтня.

Майданчиком для обміну досвідом і втілення ініціатив стане туристичне Яремче, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Зі своєї сторони івано-франківські атовці представлять власні успішні ініціативи. Серед них – "Житло воїнам АТО", "Реабілітація побратимів" і "Медичне обстеження та лікування". Основна умова – проекти повинні бути аполітичними та налічувати не менше трьох сотень учасників бойових дій у своєму регіоні. Особливу увагу організатори приділять працевлаштуванню ветеранів АТО. Ця проблема, запевняють, нині особливо актуальна.

А на тих, хто прагне творчо себе реалізувати, чекають цікаві зустрічі та майстер-класи, розповідають організатори. На одному із них бійців навчатимуть навіть письменництва.

Триденний Ветеранський форум збере учасників із 16 областей України. Відпочинок для них підготували інтерактивний. Від екскурсій туристичним краєм до кіносеансів. Ветеранам АТО покажуть воєнний детектив Зази Буадзе "Позивний Бандерас"  та організують зустріч зі знімальною групою.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: