fbpx

На Прикарпатті реєстраційні номери отримали 182 іноземці

Економіка 19:27, 24.07, 2014

З початку року фахівцями територіальних органів Міндоходів в області присвоєно 182 реєстраційних номери облікової картки платника податків іноземним громадянам, які виявили бажання розпочати власну справу на Прикарпатті.

Станом на 01.07.2014 р. іноземним громадянам присвоєно 7974 реєстраційні номери облікових карток платників податків. Про це КУРСу повідомили в управлінні ІТ та обліку платників ГУ Міндоходів в Івано-Франківській області.

Отримати облікову картку платника податків іноземні громадяни та особи без громадянства можуть у Головному управлінні Міндоходів в Івано-Франківській області. Для цього вони зобов’язані особисто або через уповноважену особу подати облікову картку фізичної особи – платника податків за формою № 1ДР (яка є водночас заявою для реєстрації у Державному реєстрі), пред’явити документ, що посвідчує особу та засвідчений в установленому законодавством порядку, його переклад українською мовою і копію такого перекладу (крім осіб, які мають посвідки на постійне проживання або посвідки на тимчасове проживання в Україні).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: