fbpx

На Прикарпатті судитимуть жінку, яка умисно отруїла своїх дітей і намагалася покінчити з життям

Суспільство 12:41, 03.01, 2018

Прокуратура Івано-Франківської області закінчила розслідування та передала до суду справу щодо жінки, яка отруїла своїх дітей, та намагалася покінчити з життям.

Встановлено, що 31-річна жителька Верховинського району, діючи умисно, під приводом надання вітамінів змусила дітей випити снодійний лікарський засіб – таблетки "Сонміл" (доксиламін сукцинат), внаслідок чого діти віком 2 та 9 років померли.
 
Після цього жінка перерізала собі вени та випила щурячу отруту, однак покінчити життя самогубством їй не вдалось. Вона вижила.
 
Прокуратура Івано-Франківської області здійснювала процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за п. п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 ("Умисне вбивство") Кримінального кодексу України.
 
На цей час обвинувальний акт щодо жінки прокуратура скерувала до суду.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі, інформує прес-служба обласної прокуратури. 
 
 
Нагадаємо, у Верховині було знайдено мертвими двох дітей. Старшому сину мати дала випити воду, в якій були розчинені таблетки. А молодшому – таблетки, які назвала вітамінами. 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: