fbpx

На Прикарпатті у дитячому таборі "Смерічка" офіційно відкрили першу зміну

Суспільство 14:57, 11.06, 2015

Протягом літа на території Івано-Франківської області працюватимуть 530 закладів оздоровлення та відпочинку.

У спортивно-оздоровчому комплексі "Смерічка" впродовж чотирьох табірних змін набиратимуться сил більше тисячі дітей не лише з Прикарпаття, а й інших регіонів України. Насамперед  це будуть діти з родин внутрішньо переміщених осіб, які потребують особливої уваги та підтримки, а також малеча, батьки якої постраждали під час Революції Гідності чи беруть участь в антитерористичній операції.

Окрім цікавого та безпечного відпочинку в таборі, дітлахи у теплій привітній атмосфері, створеній досвідченими вихователями, братимуть участь у патріотичних заходах, будуть ознайомлюватися з колоритною та багатогранною культурою краю, матимуть належні умови для креативного, інтелектуального та фізичного розвитку. Та найголовніше, що вони отримають позитивні враження і знаходитимуть нових друзів.

Вітаючи дітей з відкриттям першої зміни, заступник голови ОДА Ігор Пасічняк зауважив, що не одне покоління маленьких українців зростало у спортивно-оздоровчому комплексі "Смерічка".

"Побувавши в таборі хоча б один раз, ви назавжди запам’ятаєте та полюбите цю чарівну країну дитячих мрій,  наголосив управлінець. – Відрадно, що цьогоріч у "Смерічці" відпочивають дітлахи з усіх куточків країни, а це є яскравим свідченням того, що наша Україна – єдина. І лише завдяки нашій згуртованості та єдності ми завжди  зможемо дати гідну відсіч агресії та перемогти ворога".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: