fbpx

На Прикарпатті в розшуку перебувають понад 9 тисяч призовників

Суспільство 11:22, 31.08, 2016

Військкомати області проводять оповіщення призовників в рамках осінньої призовної кампанії на строкову службу.

Військові комісаріати області проводять оповіщення громадян віком 18-27 років, які підлягають призову на строкову службу, та організовують проходження ними лікарських комісій для визначення придатності за станом здоров'я. 

Безпосередньо призов буде проходити протягом жовтня-листопада. З 3-го жовтня почнуть роботу районні призовні комісіі. 

Планове завдання військових комісаріатів на осінній призов наразі уточнюється. Призовників відправлятимуть у навчальні центри СВ, ПС, ВМС, ВДВ, НГ України, ДССТ. 

Жоден з призовників на строкову службу не буде залучений до виконання завдань в зоні проведення АТО, запевняє т. в. о. військового комісара Івано-Франківського обласного військкомату полковник Юрій Верановський.

Як зазначив старший офіцер обліково-мобілізаційного відділу облвійськкомату майор Роман Словінський, на Прикарпатті більше 9 тисяч призовників знаходяться у розшуку. Їхні матеріали передані у національну поліцію, спільно з військовими комісарами проводиться розшук цих осіб. 

У першому півріччі призвані понад 500 прикарпатців. За словами Словінського, добрі результати показали Коломийський, Богородчанський, Верховинський райони та Івано-Франківськ.

Як повідомляв КУРС, цьогоріч понад 700 прикарпатців пішли на контрактну службу в армію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: