fbpx

На Прикарпатті відомі художники малюватимуть "Країну див" разом із дітьми з Луганщини

Суспільство 19:25, 15.12, 2016

На Прикарпатті стартував благодійно-мистецький проект "Коло добра". З 15 по 20 грудня шість відомих художників з Івано-Франківська, Польщі та Словаччини з дітьми Новодружеської дитячої школи мистецтв, що на Луганщині, на території Гошівського монастиря малюватимуть на тему “Країна див”.

Одночасно такі ж композиції створюватимуться в художніх майстернях Івано-Франківська, Чернівців, Ужгорода, Тернополя, Рівного, Києва спільно з дітьми бійців АТО, пише КУРС із посиланням на сюжет ТРК "Карпати".

Художниця та учасниця проекту "Коло добра" Катажина Боб'єц каже, що завдяки такій високій цілі їй вдалося вмовити і своїх друзів-художників долучитися.

"Зі мною приїхала Катажина. Вона – арт-терапевт. А також мій товариш Роман – гарний художник зі Словаччини. Він непублічна людина, але він це зробив для мене і приїхав. Він малює, а під час цього молиться. Катажина також малює ікони. Тому той факт, що ми будемо їхати до монастиря і там молитися і творити, є для нас істотним", – розповіла Катажина Боб'єц.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: