fbpx

На Прикарпатті візьмуться за нелегальних перевізників

Суспільство 09:17, 30.09, 2016

Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Паранюк провів робочу нараду з питань функціонування пасажирського автомобільного транспорту.

У ній взяли участь представники профільного структурного підрозділу облдержадміністрації, управління Укртрансбезпеки в області, профспілки та асоціації автомобілістів, а також керівники найбільших автопідприємств області та оператори автостанційних послуг, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

Було обговорено результати розгляду на сесії обласної ради питання "Про якість пасажирських перевезень в області". Перевізників зобов’язали провести додаткові інструктажі з водіями щодо культури обслуговування пасажирів, зокрема щодо заборони трансляції російської музики кримінального змісту, санітарного стану транспортних засобів та наявності необхідної візуальної інформації в салонах.

Контролюючим органам доручено продовжити роботу щодо недопущення здійснення перевезень пасажирів нелегальними перевізниками, які під виглядом таксі здійснюють регулярні перевезення пасажирів восьмимісними автомобілями. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: