fbpx

На Прикарпатті засудили пенсіонера, який через ревнощі прострелив дружині голову

Суспільство 16:07, 29.08, 2017

Днями Надвірнянський районний суд виніс вирок у справі пенсіонера, який через ревнощі намагався застрелити дружину, з якою прожив 24 роки.

15 вересня 2016 року під час сварки з дружиною чоловік з криком "ну, що вже догулялась?!" з одноствольної рушниці вистрілив дружині в голову. Коли став перезаряджати рушницю, щоб вистрілити ще раз, до будинку вбігли дві жінки, які почули постріл, та відібрали в нападника рушницю.

Потерпілу доставили в Надвірнянську ЦРЛ, де діагностували вогнепальне поранення обличчя, відкриту черепно-мозкову травму з переломом кісток та інші травми.

У суді обвинувачений визнав вину і розповів, що протягом 24 років проживав у фактичних шлюбних стосунках з жінкою, яка на 20 років молодша від нього.

Але протягом останніх п'яти років він став ревнувати жінку, через що ставалися часті скандали. Врешті – "роз'їхалися": жінка залишилась жити у будинку, а він переселився у приміщення літньої кухні. 15 вересня під час чергової сварки вирішив вбити жінку.  

Потерпілій на час суду обвинувачений вже відшкодував 9500 гривень матеріальної школи та 11 тисяч моральної. Цивільний позов потерпілої про стягнення моральної шкоди у сумі 50 тисяч гривень також визнав.

Суд визнав чоловіка винним та призначив 4 роки 6 місяців позбавлення волі. Також він має виплатити потерпілій 50 тисяч гривень моральної шкоди та 9,4 тисячі гривень за проведення експертиз. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: