fbpx

На Прикарпатті затримали екологічного інспектора на хабарі у 7 тисяч доларів. ДОПОВНЕНО

Суспільство 13:44, 30.05, 2018

Старший екологічний інспектор вимагав від посадовця одного з прикарпатських держлісгоспів хабар за невнесення в акт перевірки даних щодо виявлених порушень.

Співробітники Служби безпеки України спільно зі слідчими поліції під процесуальним керівництвом прокуратури викрили на хабарі начальника одного з відділів Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області.

Правоохоронці встановили, що старший державний інспектор організував механізм вимагання неправомірної вигоди у керівників державних лісових господарств регіону.

Оперативники спецслужби задокументували факт вимагання зловмисником семи тисяч доларів США від посадовця одного з держлісгоспів. За вказану суму чиновник обіцяв не відображати в акті перевірки виявлені факти незаконної вирубки лісу.

Співробітники СБУ затримали старшого державного інспектора у Коломиї під час отримання через посередника всієї суми хабара.

1

Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: