fbpx

На Рожнятівщині 19-річний хлопець під час застілля вкрав телефон

Суспільство 07:32, 04.01, 2018

До Рожнятівського відділення поліції надійшло повідомлення від 24-річного мешканця одного із сіл району про те, що невідома особа викрала його мобільний телефон марки "LG K-4".

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 19-річний мешканець сусіднього села. Як з’ясували, потерпілий приїхав у гості до свого знайомого в сусіднє село, де під час застілля разом із зловмисником розпивали спиртні напої. Під час гостини заявник та господар будинку на декілька хвилин вийшли на вулицю, а хлопець поцупив мобільний телефон і продовжив гоститися.

У скоєному зловмисник зізнався та розповів поліцейським, що крадений мобільник наступного дня продав невідомому за 700 гривень, а виручені кошти витратив на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчиненого злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті злодієві загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: