fbpx

На центральному ринку у Франківську відтепер працює медпункт

Суспільство 14:08, 19.05, 2016

З 16 травня на центральному ринку Івано-Франківська запрацював медичний пункт. Міський голова Руслан Марцінків ініціював угоду між органами виконавчої влади, Центральною міською лікарнею та керівництвом ринку з облаштування робочого місця для медсестри.

"Працівники скаржились, що часто виникає потреба у наданні кваліфікованої медичної допомоги. Ми врахували це побажання та організували медичний пункт, де є всі необхідні засоби першої невідкладної допомоги та відповідний фахівець", – зауважив Руслан Марцінків.

Медсестра працює щодня з 9 до 12 години, проте розглядають продовження її робочого дня 14:00 години. Найчастіше продавці та покупці центрального ринку скаржаться на тиск та інші загострення хронічних хвороб. Як зазначила медсестра, зараз пацієнтів не дуже багато, проте з настанням літньої спеки їх кількість прогнозовано збільшиться.

Нагадаємо, коли 15 квітня міський голова Івано-Франківська відвідав центральний продуктовий ринок, торговці поскаржилися на відсутність на ринку медсестри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: