fbpx

На Верховинщині для водіїв лісовозів відкрили кімнати відпочинку. ФОТО

Суспільство 20:15, 30.10, 2017

В селі Устеріки працює автоколона ДП "Гринявське лісове господарство". Тут налічується 16 одиниць автотехніки, 9 з них – призначені для перевезення лісу.

Вивезення лісоматеріалу проводиться з восьми лісництв. В залежності від місця знаходження верхніх складів до нижнього складу в Устеріках доводиться долати від 25 до 65 кілометрів. Умови вивезення деревини досить важкі через складні гірські автодороги з крутими підйомами та спусками і відсутністю гравійного покриття на дорогах загального призначення.

Тому водіям, які постійно перебувають у напружених умовах праці, напередодні Дня автомобіліста створені умови для відпочинку після важкого робочого дня, інформує прес-служба Гринявського лісгоспу.

Кожен водій після рейсів може завітати до будинку, що збудований на території автоколони, та скористатися кухнею, їдальнею, прийняти душ, висушити одяг та відпочити у спальних кімнатах.

Також дирекція лісгоспу виділила кошти на лікування працівника автоколони Івана Чокинюка, який зараз перебуває на лікуванні в онкодиспансері, а всі працівники автоколони віддали отримані з нагоди свята премії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: