fbpx

На вихідних в Івано-Франківську відбудеться "Свято хліба" та "Прикарпатський вернісаж"

Культура 10:42, 02.09, 2014

7 вересня на площі Шептицького в Івано-Франківську відбудеться традиційне "Свято хліба". У цей же час на вул. Низовій та Бастіонній площі проходитиме традиційна виставка-ярмарок декоративно-ужиткового мистецтва "Прикарпатський вернісаж".

Про це розповів на оперативній нараді у міського голови начальник відділу туризму Івано-Франківського міськвиконкому Володимир Устинський.

Наразі для участі в "Святі хліба" зареєструвалось близько 20 пекарів та кондитерів з Івано-Франківська та районів області, а організатори сподіваються на участь львів’ян.

На "Прикарпатському вернісажі" народні умільці демонструватимуть свої вироби. Очікується, що до нього долучиться близько 200 учасників.

Володимир Устинський зазначив, що підготовка до заходів триває. З комунальниками усі питання вже вирішили, але залишається узгодити роботу з правоохоронцями, які допоможуть очистити площу Шептицького від припаркованих там автомобілів.

Нагадаємо, на День Прапора та День Незалежності в Івано-Франківську відбувся фестиваль волі "Оле Довбуш", а через тиждень "Свято винограду та вина".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: