fbpx

"Надгробок-стайл": франківці висміяли у мережах пам'ятний знак під сквер у Пасічній

Суспільство 18:50, 23.08, 2017

Сьогодні по вулиці Целевича в Івано-Франківську заклали і освятили "наріжний камінь" під майбутній сквер. "Скульптура" виразно нагадує могильний пам'ятник.

Сьогодні участь у відкритті та освяченні пам'ятного знака взяли міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, депутати Андрій Строїч і Роман Харук.

Сам сквер облаштують на восьми гектарах поблизу дамби в районі вул. Целевича. Роботи планують розпочати навесні наступного року.

Враження від гарної ідеї дуже зіпсувала стилістика "пам'ятника", виконаного у цвинтарному стилі. Франківці ще вчора помітили появу дивної скульптури і висміяли її у Фейсбуці.

"Надрічна алея. Здалеку подумала, що на цьому місці хтось трагічно загинув, а тут…. Це такий чорний гумор чи натяк…"  написала авторка фото Олександра Семисюк.

Kristina Tymkiv Креативність зашкалює. То хрест тверезості то мрамурні плити. Що далі. . .?

Сергій Борис Якась дивна схильність до похоронного дизайну. Знак на місці моста через Бистрицю теж якийсь цвинтарний вліпили, тепер ось це.

Людмила Лінник Надгробок-стайл 🙁 То, певно, наріжний камінь? Хтось на ньому піарився…

Любов Береза Зверху вінок і свічку.. Їй Богу подумала, що вже тут когось вбили .

Ярослава Маник Литвин Сквер напевне ще не скоро з.явиться….а надгробком можна вже "любуватись")))

Світлана Сухорукова Той сквер відразу поховали.

Vladimir Kogutyak Парк помер не народженним))

Lubko Tor Тепер ми можемо бачити наглядно що у головах тих людей, які взялися "впорядковувати" наше місто. Власне, воно і стає схоже на цей надгробок – щільна забудова 10-поверховими кам'яними надгробками, нищення останніх великих дерев, перетворення скверів на церковно рагульські простори.

 

1

Фото Олександри Семисюк

Це не перший у місті "знак" у такому стилі. У травні минулого року в місті врочисто заклали камінь під будівництво моста на Пасічній, який також недвозначно нагадує цвинтарний пам'ятник. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: