fbpx

Нардеп каже, що на Франківщині Луценко зустрічався з Коломойським. Генпрокурор заперечує

Політика 12:06, 26.07, 2016

Народний депутат Сергій Лещенко заявив, що під час недавнього візиту до Івано-Франківська Генеральний прокурор України Юрій Луценко провів неофіційні переговори з олігархом Ігорем Коломойським. Луценко назвав заяву фантазією.

Нардеп від фракції БПП Сергій Лещенко заявив, що Генпрокурор Юрій Луценко провів таємну зустріч з олігархом, власником групи "Приват" Ігорем Коломойським. Про це Лещенко повідомив вчора в ефірі каналу "112", передає Українська правда.

За словами Лещенка, зустріч відбулася під час поїздки Луценка до Івано-Франківська, де він представляв нового прокурора області Олександра Стратюка.

Лещенко припустив, що вони обговорювали "проблеми, які виникли у Коломойського".

"Коломойський дозволяє собі дуже багато в політиці, і наші західні партнери незадоволені його активністю. І час від часу виникає питання, як би пустити Коломойського в політичний розмін. Але Коломойський, звичайно, цього не хоче, і він шукає контакти, з ким би домовитися про це. Ось Луценко зараз контактує з Коломойським, щоб зберегти його вплив, але щоб Коломойський не вчиняв дій протии чинної влади", – заявив нардеп.

Сьогодні вранці Юрій Луценко відреагував на заяву Лещенка на своїй сторінці у фейсбуці. 

"Заснув о першій. Прокинувся о 7. За кавою дізнався, що сайт УП працює більше. Виявляється, о 2-35 ночі вони вирішили повідомити країні фантазію С. Лещенка про те, що Луценко під час поїздки в Івано-Франківськ таємно зустрічався з Коломойським. Колеги-журналісти! Щоб перевірити цю висмоктану з пальця і подану з перших рук нардепа фантазію, достатньо встати о 6, представити нового прокурора в Луцьку о 8, потім провести брифінг, зустрітися з бійцями АТО. Потім повторити це в Франківську, а потім  в Тернополі. Запевняю, що будь-який хронометраж покаже, що я не тільки не міг зустрітися з Коломойським, але й просто пообідати.

Ну і окремо  для детектива-початківця: Сергію, я цього року не тільки не бачився, але навіть по телефону не розмовляв з Коломойським. Заспокойся. Я не складаю тобі конкуренцію по таємних зустрічах з олігархами",  написав Луценко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: