fbpx

Усик відверто прокоментував складну перемогу над Брієдісом. ВІДЕО

Спорт 07:22, 28.01, 2018

Олександр Усик у півфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) переміг латвійця Майріса Брієдіса і здобув титули чемпіона світу за версіями WBC і WBO та путівку у фінал турніру. Утім, бій виявився для Усика дуже складним і до останнього було невідомо, кому ж судді віддадуть перевагу.

Бій Усик – Брієдіс пройшов у рамках півфіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) в Ризі. Боксери провели на рингу всі 12 раундів. Поєдинок був доволі рівним, але при цьому дуже напруженим. На щастя, за підсумками бою судді віддали перемогу нашому Олександрові Усику: 114-114, 115-113, 115-113, інформує Радіо Максимум

Повне відео бою:

Після оголошення результату поєдинку Усик дав короткий коментар перед публікою "Рига Арени".

"Друзі, дякую велике Арені, моїм співвітчизникам. Риго, тобі спасибі за підтримку. Майріс – гідний син вашої країни, поаплодуймо йому", – звернувся Усик до фанів боксу.

Українець також відзначив, що провів найважчий поєдинок у своїй профі-кар'єрі.

"Майріс – хороший і сильний спортсмен. Це були найважчі 12 раундів у моїй кар'єрі, які я проводив. Ми зробимо з цього відповідні висновки й будемо готуватися до фіналу", – наголосив Усик.

Додамо, що суперник Олександра Усика у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії WBSS визначиться 3 лютого в бою між росіянином Муратом Гассієвим і кубинцем Юнієром Дортікосом.

"Я буду особисто присутнім на другому півфіналі, дивитися цей бій. Хай там переможе найсильніший. З ним я із задоволенням проведу бій за титул абсолютного чемпіона світу", – сказав наш боксер.

Насамкінець Усик поділився, що у перерві між боями він хоче максимально багато вільного часу провести з дружиною і дітьми:

"Я зараз думаю про те, щоб скоріше повернутися в роздягальню, переодягнутися, поїхати в номер, поспати, а завтра швидко поїхати додому і обійняти свою родину. А про фінал я буду думати тоді, коли цей фінал буде".

Усик – Брієдіс – дивіться відео конференції після бою:

Латвійський боксер Майріс Брієдіс після поразки від Усика в півфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії визнав, що бій був рівним і йому важко назвати переможця, але він сподівається на реванш.

"Можливо, на вердикт суддів вплинуло те, що Усик був фаворитом поєдинку. Але я думаю, що ми провели великий бій, і я сподіваюся на реванш. Тоді ми побачимо, хто стане переможцем. Для мене ця поразка буде мотивацією в підготовці до наступних поєдинків", – сказав Майріс на прес-конференції після бою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: