fbpx

"Негайне" звільнення з-під варти для Романа Струца обернулось годинами бюрократії. ВІДЕО

Суспільство 17:42, 18.06, 2015

Звинувачений у вбивстві валютника Роман Струц, якого суд сьогодні випустив із СІЗО під домашній арешт, годинами чекав "негайного" звільнення.

Минули години після ухвали судді Болюк, якою 26-річного Романа Струца, що 5 років чекав вироку у СІЗО, "негайно звільнили з-під варти" просто у залі суду. Спочатку обвинувачуваний близько години чекав на рішення суду. Після цього його повезли в Івано-Франківський міський відділ УМВС, пише Галицький кореспондент.

1

Романа завели туди через головний вхід, а вивели через чорний. І повезли  до обласного управління міліції. Там хлопця протримали ще більше години, налаштовуючи його електронний браслет.

2

Тепер Роман Струц щонайменше до 18 серпня 2015 року зобов'язаний носити на тілі електронний браслет, перебувати вдома з 18.00 вечора до 8.00 ранку, з'являтися до суду за першою вимогою і не змінювати місце проживання.

3

Нагадаємо, сьогодні в суді запобіжний захід щодо Струца змінили з тримання в СІЗО на домашній арешт. Підсудний повинен носити спеціальний засіб контролю (електронний браслет), зобов'язаний прибувати на виклики суду, не змінювати місце проживання.

Як повідомляв КУРС, мешканця Франківця Романа Струца звинувачують у вбивстві і пограбуванні валютника в січні 2010 року. Чоловік категорично відкидає обвинувачення і заявляє про фальсифікацію доказів правоохоронцями. Очікується додаткова експертиза, яка може довести правоту підсудного. Справу вперше в області розглядає суд присяжних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: