fbpx

Новий мер повернув посаду директора "Івано-Франківськводоекотехпрому" Миколі Саєвичу

Суспільство 12:49, 04.12, 2015

8 жовтня гендиректор КП "Івано-Франківськводоекотехпром" Микола Саєвич дізнався про те, що міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус підписав розпорядження про його звільнення.

Керівником підприємства 1 грудня мав стати екс-заступник мера із комунальних питань Руслан Гайда. Відповідне розпорядження в останні години своєї каденції підписав Віктор Анушкевичус. Однак Гайда відмовився від запропонованої йому посади.

Вже сьогодні новобраний очільник Івано-Франківська Руслан Марцінків представив керівництву ВЕТП нового-старого керівника –  Миколу Саєвича пише Галка.

"Саєвич є фахівець, багато доклався до того, щоб підприємство розивалося. Сьогодні я підписав відповідне розпорядження про призначення Саєвича директором з 4 грудня. Як знаєте, я казав, що поверну вам Саєвича ще перед другим туром. Вважаю, що це є справедливо, що фахівці мають продовжувати керувати підприємствами та управліннями міста", – сказав Марцінків.

Він наголосив, що проблеми на підприємстві залишаються, потрібно й далі співпрацювати з Світовим Банком, модернізовувати установу і мережі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: