fbpx

Новий сезон – нові обличчя: НФК "Ураган" представив оновлений склад команди. ВІДЕО

Спорт 17:07, 12.09, 2018

Народний футбольний клуб "Ураган" представив оновлений склад команди.

Таке рішення керівництво клубу прийняло наприкінці минулого сезону. Тоді одразу у 13 футзалістів завершилися терміни дії контрактів. Із чинними угодами залишилося лише 5. Це голкіпери Роман Колток і Тарас Левандівський. А також троє "універсалів" – Андрій Лисенко, Микола Микитюк та Андрій Цілик. А літнє міжсезоння привело в команду 9 новачків. У процесі підготовки до нового сезону оновлена івано-франківська команда уже встигла провести десятиденний навчально-тренувальний збір у Польщі. Зіграла п’ять спарингів. А також здобула "бронзу" на міжнародному турнірі "Futsal Masters 2018", йдеться у сюжеті ТРК "Вежа".

Уже цієї суботи новачки проведуть першу офіційну гру на домашньому паркеті. Перспективи нового сезону керівництво клубу розглядає реалістично. Спершу, кажуть, футзалістам необхідно "зігратися", а уже потім працюватимуть на результат. На меті – потрапити у шістку найкращих команд чемпіонату Екстра-ліги. Для цього, каже президент клубу Олександр Бубен, змінили не лише склад команди, а й її внутрішню культуру.

У цьому сезоні футзалістів чекає більша кількість матчів. Асоціація футзалу започатковує новий турнір – Кубок Ліги із призовим фондом. За нього також планує поборотися оновлений "Ураган".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: