fbpx

Обласна Асоціація правників України обрала нове керівництво

Суспільство 11:25, 26.06, 2017

Відбулися чергові Загальні збори Відділення Асоціації правників України в Івано-Франківській області, на яких було обрано нове керівництво та затверджено план роботи на 2017-2018 роки.

Відділення очолила Вікторія Кузик – юрист юридичної компанії Moris Group, викладач Івано-Франківського коледжу Львівського національного університету, йдеться у прес-релізі організації.

До Ради відділення увійшли керівник Юридичної компанії "Lex Consulting" Володимир Костюк, начальник юридичного відділу Івано-Франківської обласної державної адміністрації Тарас Боринський, аспірант кафедри цивільного права навчально-наукового юридичного інституту ПНУ Віталій Саветчук, адвокат Юрій Вацик.

Асоціація правників України об’єднує представників юридичної професії та інших зацікавлених у правничій сфері осіб для втілення в життя принципу верховенства права в державному, суспільному та громадському житті, сприяння розбудові правової держави, розвитку правосвідомості суб’єктів права та юридичної професії, задоволення і захисту прав та законних інтересів членів Асоціації, а також сприяння їх неформальному спілкуванню.

Асоціація правників України щороку проводить ряд традиційних та добре відомих конференцій та форумів з найактуальніших тематик права.

Відділення Асоціації правників України в Івано-Франківській області об'єднує багато юристів, адвокатів, правників, які активно вирішують нагальні проблеми юридичної практики, обмінюються практичним досвідом та знаннями, підвищують свій професійний рівень. Відділення АПУ в нашій області показує чудовий приклад злагодженої роботи молодих, ініціативних, творчих людей.

Асоціація правників України радо вітає всіх однодумців та запрошує приєднуватись до цієї організації працівників державних органів, юридичних фірм, адвокатських об'єднань, приватно практикуючих адвокатів та юристів, представників навчальних закладів та інших фахівців у галузі права, щоб разом втілювати задуми у життя та забезпечити світле майбутнє української правничої професії.

З форматом роботи можна ознайомитись на офіційному сайті Всеукраїнської громадської організації "Асоціації правників України" uba.ua та на офіційній сторінці в соціальній мережі facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: