fbpx

Обласна прокуратура подала до суду на Раду профспілок Івано-Франківщини

Суспільство 18:24, 09.08, 2016

Прокуратура судитиметься з профспілками через будинок на площі Міцкевича, 4.

Івано-Франківська обласна прокуратура подала до суду на Раду профспілок області через захоплення приміщення у центрі Франківська. Про це повідомив перший заступник прокурора Володимир Торованин у відповіді на запит депутата-свободівця Сергія  Адамовичаінформує Бліц-Інфо.
 

Як зазначається в документі, "прокуратурою області заявлено позов на захист права власності територіальних громад сіл, селищ, міст Івано-Франківської обласної ради до Ради профспілок Івано-Франківської області про витребування з чужого володіння нерухомого майна, розташованого в місті Івано-Франківську, на площі Міцкевича, 4". 

Суперечка за будинок в центрі міста між обласною радою та профспілками триває три останні роки. 

Облрада неодноразово приймала рішення про передачу приміщення на баланс обласного комунального підприємства.

Втім, керівництво профспілок має іншу думку і хоче залишити будівлю в центрі Івано-Франківська за собою. Тож всі спроби комунальників повернути будинок на баланс облради завершуються нічим. Востаннє їх навіть не впустили до будівлі.

Предметом конфлікту є надходження від оренди. Рада профспілок здає частину приміщення в оренду і всю "касу" забирає собі. Облрада наполягає, що приміщення є обласним майном, тож всі виручені кошти мають потрапляти до обласного бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: