fbpx

Прокуратура закликає прикарпатців повідомляти про корупцію через "телефон довіри" та Інтернет

Суспільство 14:48, 10.12, 2014

Для оперативного реагування на факти корупції та інші ганебні вчинки в прокуратурі Івано-Франківської області продовжує функціонувати "телефон довіри" та "електронна пошта довіри".

Щоб запобігти корупційним правопорушенням, жителі Прикарпаття повинні своєчасно повідомляти правоохоронні органи про відомі їм факти вчинення посадовими особами корупційних дій. Недопустимим є надання службовим особам неправомірної вигоди за виконання чи невиконання будь-яких дій з використанням службового становища. 
Кожен такий факт передбачає кримінальну відповідальність як особи, яка передає неправомірну вигоду, так і особи, яка її одержує.
Водночас, інформацію про корупційні правопорушення та ганебні вчинки працівників прокуратури Івано-Франківської області просимо надавати у робочий час на "телефони довіри" – (0342)  75-02-06 чи "електронну пошту довіри" -korrupcia.frankivsk@gp.gov.ua – цілодобово.
Приймання повідомлень про вказані факти здійснює прокурор відділу запобігання та протидії корупції в територіальних прокуратурах управління внутрішньої безпеки Генеральної прокуратури України – Буца Андрій Михайлович.
Варто зауважити, у діях особи, котра у зв’язку з вимаганням у неї неправомірної вигоди, перш ніж її дати, звернулася до правоохоронних органів з метою викрити вимагача, складу злочину немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: