fbpx

Обласне управління Держпраці притягнуло до адміністративної відповідальності 13 посадовців облавтодору

Суспільство 18:50, 23.11, 2016

Комісія управління Держпраці в Івано-Франківській області провела планову перевірку дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та трудового законодавства на дочірньому підприємстві Івано-Франківський облавтодор ВАТ "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України" та її 14 філій.

В ході перевірки комісія виявила 301 порушення, на усунення яких керівнику підприємства видано 27 приписів, за допущені порушення притягнуто до адміністративної відповідальності 13 посадових осіб, повідомили у прес-службі управліннян Держпраці в Івано-Франківській області.

На кар’єр, що знаходиться в с. Жураки Богородчанського району, направлено позов до суду про заборону експлуатації кар’єру.

За результатами перевірки проведено спільну нараду з керівництвом підприємства та начальниками філій. Під час наради обговорено основні порушення та ймовірні шляхи їх усунення, зокрема: отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки; реєстрація технологічних транспортних засобів; проведення технічних оглядів вантажопідіймальних кранів та машин; утримання технологічного устаткування у технічно справному стані.

За підсумками проведеної наради складено протокол та прийнято відповідні рішення для підвищення рівня охорони праці.    

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: