fbpx

"Облгаз, дай якісний газ": франківські гумористи зняли кліп-звернення до комунальників. ВІДЕО

Стиль життя 12:32, 21.01, 2019

Творча студія "З понеділка" створила чергове жартівливе відео. Гумористи підняли тему неякісного газу, за який франківці змушені платити захмарні рахунки.

Для кліпу-пародії використали фонограму з мультфільму "Буратіно".

"Нарікання з приводу якості газу у ТОПі гарячих тем жителів міста. Франківчани постійно скаржаться – газ у їх побутових приладах час від часу стає незвичного кольору: з жовтим або навіть і з червоним відтінком. Такі "зміни" бентежать споживачів, і не даремно. Адже жовті та червоні відтінки газу на запальнику або конфорці свідчать про те, що газ згоряє неправильно", – коментують автори відео.

"Так чому ж газ згорає погано? Чому газові лічильники калатають, а батареї ледь теплі? Однозначних відповідей на ці запитання немає. Хтось підтримує комунальні служби і погоджується з тим, що в левової частки населення проблеми із зношенням домашньої газової техніки. А хтось більш радикальний та в емоційному пориві грізно стверджує: "Наш облгаз БАДЯЖИТЬ газ", – стверджують автори відео.

Раніше хлопці вже зняли кілька роликів, які здобули популярність в мережі. З нагоди відкриття вулиці Вовчинецької троє іванофранківців написали жартівливу пісню та зняли відеокліп. Також хлопці показали проблеми з паркуванням в Івано-Франківську у кліпі-пародії. Третє відео хлопці присвятили заробітчанам. Напередодні новорічних свят був кліп, присвячений ялинковим браконьєрам. А також мали зустріч з міським головою Івано-Франківська Русланом Марцінківим, який пообіцяв знятися в одній з наступних пародій.
 
Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: