fbpx

Обшуки у Олександра Сича відбулись через екс-депутата Франківської облради Ігоря Янківа

Суспільство 12:31, 13.10, 2015

Народний депутат України Сергій Лещенко пояснив, з чим пов'язані вчорашні обшуки у помешканнях "свободівців".

Вчорашні обшуки у помешканнях колишніх нардепів від "Свободи", у тому числі очільника Івано-Франківської обласної організації "ВО "Свобода" Олександра Сича, відбулись на підставі сюжету телекомпанії ВВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "свободівця" Сича при обшуку вилучили флешку і пістолет

"О 9:30 20 лютого 2014 року журналіст ВВС Габріель Гейтхауз знаходився біля входу до Жовтневого палацу, серед демонстрантів. За цей час він звернув увагу на відкрите вікно готелю "Україна" (номер 1132), з якого відбувся вистріл. Він зафіксував це на відео, і коли коли через кілька секунд після пострілу знову навів на нього камеру, вікно уже було закрите", – йдеться у повідомленні Лещенка.

Нардеп також повідомив, що у той момент біля готелю України, окрім пікетувальників, нікого не було.

"На той момент біля Жовтневого знаходились тільки пікетувальники. Беркут у той час стріляв зі снігової барикади в районі станції метро Хрещатик, а о 9:30 взагалі перемістився до бетонних блоків".

У номері 1132 проживав депутат-"свободівець" Ігор Янків, а його сусідами на 11 поверсі готелю були тодішні депутати Панькевич і Сич.

Ігор Янків являється майстром спорту та інструктором по стрільбі. Саме з цієї причини, за інформацією Лещенка, проводились обшуки у свободівців.

Нагадаємо, з 2010 по 2012 рік Ігор Янків був депутатом Івано-Франківської обласної ради, після чого за списком ВО "Свобода" обраний до Верховної Ради.

По поводу "репрессий" и вчерашних обысков у бывших депутатов от партии "Свобода".Они проводятся в деле о расстрелах на…

Posted by Сергій Лещенко on 13 жовтня 2015 р.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: