fbpx

Огляд та безкоштовна діагностика: у Франківську – місяць жіночого здоров'я

Здоров'я 15:01, 14.05, 2018

В рамках цієї програми жінки різного віку будуть мати можливість безкоштовно і не записуючись в е-чергу, пройти огляд та отримати консультації в п’яти міських поліклініках та трьох жіночих консультаціях міста.

"Стартує місяць жіночого здоров'я під гаслом "Дій сьогодні". Разом з начальником управління охорони здоров’я Марією Бойко та директором Медичного центру "Космолюкс" Тетяною Товарницькою презентували для громадськості медичну програму задля збереження здоров’я жінок "Дій сьогодні", – повідомила секретар Івано-Франківської міської ради Оксана Савчук.

В рамках цієї програми жінки різного віку будуть мати можливість безкоштовно і не записуючись в е-чергу пройти огляд та отримати консультації в п’яти міських поліклініках та трьох жіночих консультаціях міста.

Огляд гінеколога, загальний аналіз крові, цитологічне та УЗД-дослідження, консультації суміжних спеціалістів (в разі необхідності) – всі ці обстеження зможе зробити жінка, не покидаючи приміщення обраної нею поліклініки. Незалежно від прописки.

Також щопонеділка жінки можуть пройти безкоштовну діагностику щодо зайвої ваги та виміряти індекс маси тіла у медичному центрі "Космолюкс".

1

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: