fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Оголошено переможців конкурсу творів про рідне місто від Благодійного фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ"

Оголошено переможців конкурсу творів про рідне місто від Благодійного фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ"

Політика 20:17, 17.11, 2015

Народний депутат України Олександр Шевченко та Інститут розвитку міста "Новий Івано-Франківськ" ще 1 вересня, в День знань, серед учнів івано-франківських шкіл в трьох вікових категоріях оголосили конкурс творів на тему: яким вони хотіли б бачити майбутній Івано-Франківськ.

Сьогодні, 17 листопада, в школі-ліцеї №23 визначили та нагородили призами переможців літературного конкурсу на найкращий твір про рідне місто, повідомляє новинар Фіртки.

Нагороди отримали 35 осіб. Відзначили не лише учнів, а й вчителів, оскільки без допомоги вчителя учень не отримав би перемоги.

12

Перше місце винагороджувалось однією тисячею гривень, друге – 500 грн і третє – 250 грн.

3

Всі учасники конкурсу, окрім дипломів, отримали в подарунок найактуальнішу книжку cьогодення – "Пам’яті Небесної Сотні".

4

"Надважливим є те, як бачать діти майбутнє нашого міста і нашої країни. А так, як це бачать вони, не бачить ніхто. Всі твори, які перемогли, ми проаналізуємо і випишемо стратегію розвитку нашого міста, тому що є надзвичайно важливі та цікаві ідеї. А ми повинні прислухатися до думки майбутнього покоління, бо саме вони його творитимуть і створюють уже. Нам залишається лише реалізувати їхнє бачення. Ми й надалі будемо організовувати подібні літературні конкурси", – зазначила та передала вітання від народного депутата України Олександра Шевченка представник Інституту розвитку міста "Новий Івано-Франківськ", заступник керівника Івано-Франківської міської організації "Українського об'єднання патріотів-УКРОП" Уляна Василик.

5

Твори переможців конкурсу буде надруковано на сторінках газети "Столиця Карпат".

Також переможці конкурсу з тематичною екскурсією відвідають місто Львів, де ознайомляться з "Франковими місцями" Львова.

6

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: