fbpx

Заступник начальника франківської поліції розповів, за що буде жорстко карати патрульних

Суспільство 21:57, 05.02, 2016

Заступником начальника патрульної поліції Івано-Франківська став майданівець, заступник комбата батальйону "Київ-1", уродженець Нових Кривотул Олег Йосипів.

Сьогодні під час прес-конференції начальник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець представив громадськості свого заступника Олега Йосипіва.

Олег Йосипів народився у селі Нові Кривотули на Тисмениччині. Займався підприємницькою діяльністю. Коли починалася Революція Гідності, першим автобусом, який відправлявся від обласної ради, вирушив до Києва. Там став заступником командира сьомої сотні, після чого йому доручили сформувати один з перших добровольчих батальйонів МВС – "Київ-1". Він був заступником командира батальйону, також виконував обов’язки командира батальйону. Згодом Олег Йосипів вступив до патрульної поліції Києва, а зараз перебуває на посаді заступника начальника патрульної поліції Івано-Франківська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Франківські поліцейські заговорили англійською і заробили аплодисменти

Олег Йосипів відзначив, що бачить в іванофранківцях людей, які дійсно хочуть змін, яким набридло те все, що відбувалося в Івано-Франківську дотепер.

"Дуже приємно бачити іванофранківців, людей, які дійсно хочуть змін, яким набридло те, що відбувалось останнім часом. Ви знаєте статистику по ДТП, гинуло дуже багато молодих людей, вони гинули через те, що порушники були у стані алкогольного сп’яніння. Зараз ці ДТП різко припинилися, усі зрозуміли, що ніхто на ніякі умови йти не буде", – зазначив Олег Йосипів.

Олег Йосипів бачить у франківських патрульних тих, хто може змінити місто, зробити його безпечним для мешканців.

"У перший день, коли мене представили як заступника начальника управління, я зібрав весь колектив і оголосив, що наше місто є дуже маленьке,  говорить Олег Йосипів.  Я сказав усім патрульним, що, якщо коли-небудь вони з моїх вуст почують команду або прохання, щоб вони закрили на щось очі на те чи інше правопорушення, я в ту саму годину напишу рапорт на звільнення і покину службу. Але якщо у свою чергу, не дай Бог, вони зроблять те саме, ми не тільки звільнимо їх з роботи, але й зробимо так, щоб вони понесли відповідне покарання. Після цих слів я побачив таку іскорку в очах кожного патрульного. Я побачив людей, які хочуть змінити наш Івано-Франківськ, зробити його чистим і безпечним містом".

Нагадаємо, нові патрульні поліцейські Івано-Франківська за перші 5 днів роботи отримали 780 викликів, більшість з яких – на ДТП.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: