fbpx

Олександр Шевченко: "Президент повинен любити свою країну, а не використовувати для власного збагачення"

Політика 17:06, 23.07, 2018

Про стратегію розвитку України, політичну і економічну ситуацію в державі, шляхи виходу з кризи та побудову країни гідності і правди. Народний депутат України, учасник президентських праймеріз партії "УКРОП" Олександр Шевченко поспілкувався із однопартійцями з Одещини та Сумщини.

"Чи відбудуться зміни у країні – залежить тільки від нас. Ми маємо не реанімувати, а знищити старого політичного трупа – владну систему. Коли ні Порошенко, ні Шевченко, ні будь-хто інший не зможуть застосовувати свою владу для власних інтересів. Президент має любити свою країну, а не використовувати для себе та власного збагачення", – сказав Олександр Шевченко.

Укропівець із Одещини Євген Байло зауважив, що програма Олександра Шевченка "Країна гідності і правди" побудована на патріотизмі.

"Яким чином ваш патріотизм перенести на весь український народ?" – поцікавився партієць.

"Патріотизм – це те, що ти зробив для своєї країни. Не для себе, а для інших. Чи ти просто критикуєш, ненавидиш і сидиш на дивані. Без ненависті до інших, з любов’ю до свого. Як у Шевченка: "І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь". Більше нічого. Якщо ти любиш свою країну, ти робитимеш усе для того, аби вона стала успішною. Наша мета – розвиток суспільства через заможних громадян", – сказав Олександр Шевченко.

Парламентар зауважив, що перезавантаження потрібне не тільки у владі. Реальної, а не фіктивної реформи потребує правоохоронна та судова системи.

"Правоохоронна система працює дуже просто: якщо ти часто платиш хабарі, то тебе не чіпають. Якщо не платиш – то проти тебе порушують кримінальні справи. Підніміть руки, хто довіряє правоохоронній системі? Ніхто. А владі хто довіряє? Теж ніхто. Люди просто зневірились", – сказав Олександр Шевченко.

За словами укропівця, нам не потрібна ні Америка, ні Європа. Треба мати свою потужну армію, сильну економіку, будувати державу з достойним рівнем життя, зарплатами і пенсіями.

"Головна люстрація має проти у головах людей. Аби будувати нову країну, маємо змінитись ментально. Не сподіватись на чесних політиків, діячів, правоохоронців, а брати ініціативу у власні руки", – сказав Олександр Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: