fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Олександр Шевченко привітав легендарного ветерана ОУН і УПА Іллю Сливінського із Днем захисника України. ФОТО

Олександр Шевченко привітав легендарного ветерана ОУН і УПА Іллю Сливінського із Днем захисника України. ФОТО

Політика 22:24, 14.10, 2015

Народний депутат України Олександр Шевченко разом з однодумцями привітали легендарного ветерана ОУН і УПА, почесного голову ОУН Іллю Сливінського із Днем захисника України.

Нардеп подякував герою за його боротьбу за вільну державу і також побажав Божого благословенням усім, хто боронить зараз незалежність України.

"Головне визнання воїнів УПА і усіх захисників Вітчизни підтверджується тим, що у таке прекрасне свято Покрови Пресвятої Богородиці у свій час було засновано ОУН і зараз усією державою визнано, що саме цей день має бути святом захисника України. Щоб Богродиця їх покрила свої омофором і замовила за них добре сово перед своїм сином Ісусом Христом", – зазначив нардеп.

Також Шевченко підкреслив, що у разі обрання його міським головою Івано-Франківська робитиме усе для підвищення соціальних гарантій захисників.

"Від себе робив і, якщо дадуть право на владу франківці, то я на посаді міського голови робитиму усе, щоб місто приділяло належну увагу усім, хто боровся за Україну, і та пам'ять була у серцях українців. Важливо привітати кожну людину-захисника, але надзвичайно важливо, щоб вони були соціально захищеними. Тому робиту усе, щоб міська влада була до них доброзичливою",  резюмував політик.

Сам Ілля Сливінський дякує Богу за те, що Україна, попри усі суперечності, сьогодні таки є незалежною. Але закликає українців надалі боротися за дійсно вільну і багату державу.

"Я хотів би побажати усім українцям щастя і здоров'я. Дякую Богу за те, що ми маємо свою незалежну Україну. Вона є  і це найбільше свято. України стільки років, як тепер, ще не було. 25 років вона існує. Як існує – ми всі знаємо. Бажаю усім успіхів у боротьбі за дійсно вільну Україну. Я у 13 років був членом ОУН. Мої родичі були на Сибірі. Нас 5 братів воювали. Не хочу, щоб більше таке було. Хочу, щоб ми всі жили краще, як раніше. Слава Україні",  наголосив легендарний ветеран визвольних змагань.

Політична реклама 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: