fbpx

Олександр Шевченко: "У Буковелі тренуються майбутні чемпіони"

Спорт 13:23, 18.10, 2018

Щороку туристичний комплекс Буковель стає тренувальною базою для спортсменів з різних видів спорту. Зараз тут триває тижневий навчально-тренувальний збір боксерів з Івано-Франківська та Чернівців, які готуються до чемпіонату України, що відбудеться наприкінці жовтня.

20 юних спортсменів під керівництвом тренера Тараса Степанюка не лише мають інтенсивну програму тренувань, а й насолоджуються мальовничими Карпатами.

За словами Тараса Степанюка, тренування у Буковелі додають спортивної витримки і сили, морально налаштовують його вихованців на нові перемоги.

"Якщо вдасться зараз привчити дітлахів до постійних тренувань та фізичних навантажень, то в майбутньому це будуть здорові громадяни України. Впевнений, що тренування у Буковелі допоможуть нам вибороти перемогу на чемпіонаті, адже на базі курорту створено усі умови для тренувань, відпочинку та розвитку", – наголосив Тарас Степанюк.

1

"Чемпіонат України відбудеться вже за кілька днів, спортсмени посилено готуються. Буковель вже не вперше підтримує юних боксерів та сприяє їх розвитку і новим досягненням. За сприяння Олександра Шевченка українські боксери, баскетболісти, волейболісти, лижники, сноубордисти показують кращі результати на різноманітних змаганнях", – розповів укропівець, Президент Федерації боксу Івано-Франківська Віталій Мерінов.

Підтримка спорту – одна з основних засад програми Олександра Шевченка "Країна гідності і правди". Народний депутат переконаний, що активні заняття та здоровий спосіб життя – запорука виховання сильної нації.

"Фізичні навантаження гартують і тіло, і дух. Вже кілька років поспіль у Буковелі тренуються майбутні чемпіони, майстри спорту, переможці багатьох спортивних змагань. Ми створили усі умови для розвитку молодих спортсменів, в основному за власний кошт тренуємо їх на наших полях та схилах. Адже це потужна інвестиція у майбутню здорову націю. І активну молодь треба підтримувати на державному рівні. Переконаний, що так і буде. А скоро ці юнаки прославлять Україну на весь світ та розвиватимуть рідну державу", – наголосив Олександр Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: