fbpx

Озброєні грабіжники, яких затримали у центрі Франківська, чекатимуть суду в СІЗО

Суспільство 19:24, 06.02, 2016

Івано-Франківський міський суд обрав міру запобіжного заходу двом громадянам, яких підозрюють у вчиненні низки збройних пограбувань.

В суботу, 6 лютого, до Івано-Франківського міського суду доставили двох ніде не працюючих раніше судимих громадян України, 1990 та 1982 років народження, яких підозрюють у вчиненні злочинів, передбачених частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій).

Суд встановив, що підозрювані, вступивши у злочинну змову, за невстановлених слідством обставин придбали предмет, схожий на пістолет "Шмайсер", та маски-балаклави.

04 лютого підозрювані о 20.30 годині прибули на вулицю Молодіжну в Івано-Франківську, де, погрожуючи продавцям пістолетом, вчинили пограбування продуктового магазину. Здобиччю зловмисників стали три тисячі гривень.

Читати також: У центрі Франківська поліція затримала підозрюваних у важкому злочині. ФОТО

Після цього їх затримали працівники силових структур по вулиці Січових Стрільців в Івано-Франківську.

Врахувавши всі обставини справи та той факт, що підозрювані особи раніше були судимими, а правопорушення, вчинене ними, передбачає позбавлення волі на строк до 12 років і носить насильницький характер, суд ухвалив застосувати до підозрюваних міру запобіжного заходу на період слідства у вигляді тримання під вартою без визначення грошової застави.

Тримання під вартою підозрюваних здійснювати в Івано-Франківській установі виконання покарань (№12).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: