fbpx

Перша в Україні муніципальна котельня на біопаливі буде в Івано-Франківську

Суспільство 12:36, 07.08, 2017

7 серпня до Івано-Франківська з робочим візитом приїхав Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс. Разом з представником литовської компанії "Енерстена" в Україні Дайнюсом Чапскасом вони зустрілися з міським головою Івано-Франківська Русланом Марцінківим та його заступником Богданом Біликом.

На зустрічі обговорили важливе для обох сторін питання – переведення котельні на Тролейбусній, 40а на біопаливо. Це одна з найбільших котелень міста, інформує прес-служба МВК.

Міський голова Руслан Марцінків розповів, що місто зацікавлене у тому, щоб ця котельня була побудована. Це важливий та сучасний проект, який має стати прикладом для інших міст. Адже це буде перша в Україні муніципальна котельня з таким сучасним обладнанням.

"Це досить амбітний проект, адже котельня покликана забезпечити теплом і, що важливо, увесь рік гарячою водою цілий мікрорайон. І в контексті енергетичної незалежності це перший такий важливий проект. Тішить, що ми знаходимо з європейськими колегами спільні вектори для руху вперед", – розповів міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: